風水名家網

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
算命師比賽八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們

[工作] 測工作 [复制链接]

聲望
179 點
風幣
1652 元
存款
100 元
岩岩有人打黎叫我見工,又係合約制的工

因有前科怕怕起一卦問係呢間公司任職會點

出生:没填 年 性别: 占事:没填
排卦:元亨利贞网六爻在线排盘系统   http://www.china95.net
公历起卦时间:20116201658分 (手工指定)
农历:辛卯十九
芒种:201106060943
小暑:201107072006
干支:辛卯年 甲午月 丙午日 丙申时  (日空:寅卯
神煞:驿马-申 桃花-卯 日禄-巳 贵人-酉,亥

巽宫:火雷噬嗑        巽宫:火雷噬嗑   
六神  伏神   本    卦         变    卦
青龙       子孙己巳火 ▅▅▅▅▅      子孙己巳火 ▅▅▅▅▅  
玄武       妻财己未土 ▅▅ ▅▅ 世    妻财己未土 ▅▅ ▅▅ 世
白虎       官鬼己酉金 ▅▅▅▅▅      官鬼己酉金 ▅▅▅▅▅  
腾蛇       妻财庚辰土 ▅▅ ▅▅      妻财庚辰土 ▅▅ ▅▅  
勾陈       兄弟庚寅木 ▅▅ ▅▅ 应    兄弟庚寅木 ▅▅ ▅▅ 应
朱雀       父母庚子水 ▅▅▅▅▅      父母庚子水 ▅▅▅▅▅  

歡迎各位註冊!!
傅梓量

聲望
179 點
風幣
1652 元
存款
100 元
香港青年術數家協會Facebook群組

1# 八戎修士

單睇卦象噬嗑卦己經唔太好,有關用刑用獄訟事,即係入去做睇黎煩事多多

財持世旺於日月建,又合於日月為太旺,太過反而不利

財持世太旺而不利財,又玄武臨爻,想搵我笨多D啵

應又克世,本人會做得辛苦

加上應爻寅木休囚又空,而且公司唔算大,對方公司睇黎有少少古惑,又為兄弟爻劫財

入去做錢錢不保{:7_339:}

官鬼爻又休囚臨白虎,工作有風波或者損傷,職位低

加上卦象即表明係呢間公司做野會因為錢銀問題出現爭執

互卦又見坎,坎為險阻為陷阱,間野睇黎真係有問題

互卦中又見艮山為靜止

互卦之情況正應本人現今看到陷阱而退步之應

有錯請搵人指點指點{:7_261:}
李文淵命理改名

聲望
15950 點
風幣
3137 元
存款
1304965 元
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

聲望
179 點
風幣
1652 元
存款
100 元
**** 本內容被作者隱藏 ****

Chiwai 發表於 2011-6-20 20:56

哈哈,諗多D野好~A_A~第時熟左就唔洗諗咁多架啦,岩岩學丫MA>~<

無睇到父母爻TIM>~<
呢份建造業技術學徒黎架{:7_359:}

我都係咁話,唔見好過見啦

聲望
11 點
風幣
280 元
存款
0 元
支卦咁靜,真係唔識睇- -

聲望
298 點